1. 24/7 bemand De Meldkamer is 24/7 bemand, zodra een alarm afgaat worden zij ingelicht. Gaat het alarm twee keer in 4 minuten af? Dan schakelen zij direct de politie in.
2. Bepaal zelf de opvolging van een alarm Zodra een alarm wordt getriggerd wordt de Meldkamer ingelicht. Afhankelijk van het door jou opgestelde protocol word jij of een ander huisgenoot gebeld. Samen bespreken jullie wat de vervolgstappen zijn. Ben je niet bereikbaar? Dan handelt de Meldkamer de situatie zelf af, en wordt vrijwel altijd de politie ingeschakeld.
3. Automatisch contact met Meldkamer Gaat het alarm twee keer af binnen 4 minuten? Dan wordt er automatisch contact gelegd met de Meldkamer en wordt de politie naar de woning gestuurd.
4. Automatische melding bij storing Internet weggevallen? Batterij op? De Meldkamer ziet direct wanneer het alarmsysteem een storing ervaart, en neemt contact met je op.

Paniek, het alarm gaat af! Of toch niet?

Je alarmsysteem direct koppelen met de Meldkamer heeft veel voordelen. Misschien wel het meest belangrijke voordeel van de koppeling: wat als er iets gebeurd en het je niet lukt om zelf actie te ondernemen? Dan doet de Meldkamer dit voor je. Piet paniek, of een complete freeze. Iedereen handelt anders op het moment van een gevaarlijke situatie. Het is fijn om de Meldkamer als stok achter de deur te hebben.
Een koppeling met de Meldkamer is inbegrepen bij al onze alarmsystemen.
Samen kijken we naar de beste mogelijkheden om direct een plan op maat te maken! Adviesgesprek aanvragen
Een moment geduld aub..