HBI High Risk voor hoog risico situaties

Een hoog risico situatie betekent een nog specifiekere aanpak voor het beveiligen van uw bedrijf of woning. Het is geen kwestie meer van willen, maar van moeten beveiligen.
HBI High Risk
1. Hoog Risico? Gronddetectie, saferooms, mistmachines, radar- en seismische detectoren zijn zomaar wat termen die wellicht wat heftig klinken. Toch zijn er geen High-Risk locaties te vinden waar geen van deze aanwezig zijn. Denkt u een hoger risico te lopen dan gemiddeld, of bent u hier zeker van? Neem vrijblijvend contact met ons op om eens met elkaar te sparren.
HBI High Risk
2. Nulmeting Tijdens ons eerste bezoek bekijken en beoordelen de huidige stand van zaken. Waar bevinden zich de eventuele zwaktes, wat gaan we hier mee aan doen en hoe kunnen we dit het beste in balans brengen met uw wensen. Alles wat we zien en bespreken doen we met uiterste discretie.
HBI High Risk
3. Offerte Eenmaal in kaart gebracht wat er nodig is om uw locatie/situatie zo goed als mogelijk te beveiligen, zullen we een offerte uitbrengen. Offertes die wij maken zijn altijd transparant en tenzij specifiek anders afgesproken all-included.
HBI High Risk
4. Opdracht Bij opdracht gaan we direct voor u aan de slag. Ijzer moet gesmeden worden als het heet is, dus wij proberen altijd korte wachttijden te hanteren. We zullen het project van A tot Z begeleiden en zijn niet klaar voordat alles 100% werkt en naar wens is. Een goede aftercare en bereikbaarheid zijn vanzelfsprekend. 

Gebruik en onderhoud

Het aanschaffen en laten installeren van een beveiligingssysteem zijn de eerste stappen, maar het vervolgens blijven gebruiken is natuurlijk nog veel belangrijker. Wij zijn ons hier terdege van bewust en proberen daarom, -in welk risicoklasse u ook valt- het comfort voor zo hoog als mogelijk te maken. We zullen altijd op zoek gaan naar de balans tussen veiligheid en een leef- en werkbare situatie.
Om er zeker van te zijn dat alles goed werkt en dit ook blijft doen, is het belangrijk om goed onderhoud uit te laten voeren. Door de jaren heen zal uw situatie, maar ook de techniek veranderen. Met een onderhoudscontract blijft u zeker van optimale prestaties.
Samen kijken we naar de beste mogelijkheden om direct een plan op maat te maken! Adviesgesprek aanvragen
Een moment geduld aub..