1. Weet altijd wie er aanbelt Het HBI intercom systeem stuurt een melding naar de gekoppelde mobiel. Je ziet direct via de camera opname wie er aanbelt en kan het gesprek starten. Veilig op afstand, en toch in verbinding.
2. Start een gesprek met de microfoonfunctie Ken je de persoon voor de deur niet of ben je even van huis? Start een gesprek via je mobiel en geef eventuele instructies door aan een bezorger.
3. Open de deur automatisch Je vaste bezorger staat voor de deur, en je komt net onder de douche vandaan. Vriendelijk verzoek je hem om het pakket in de hal te zetten. Op je gekoppelde camera’s zie je dat hij weer netjes de hal verlaat.
4. Koppelen met andere camera’s Het is mogelijk om andere camera’s te koppelen aan het intercom systeem. Zo krijg je een nog beter beeld van iemand en met welke bedoeling hij of zij aanbelt.

Hi, wie staat er voor de deur?

Een intercomsysteem is de oplossing voor iedereen die zonder zorgen de belt hoort overgaan, en ook voor zij die een druk leven hebben en de bezorgdienst iets te vaak missen.
Maatwerk en vakmanschap gecombineerd in een intercomsysteem. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan en ontvang een op maat gemaakt voorstel.
Samen kijken we naar de beste mogelijkheden om direct een plan op maat te maken! Adviesgesprek aanvragen

24/7 Meldkamer

Het alarm gaat af. Je ziet een melding via de app of je bent juist net van een welverdiende vakantie aan het genieten en je telefoon ligt op de hotelkamer. In beide gevallen is de onafhankelijke Meldkamer een uitkomst. De Meldkamer komt in actie - ook als de contactpersoon niet bereikbaar is - en schakelt indien nodig de politie in. Hoe en wanneer de Meldkamer handelt bespreken we tijdens het adviestraject.

Meer informatie
Een moment geduld aub..