1. Home automation Je weet dat de buren op vakantie zijn, toch gaat het licht in de avond aan- en weer uit. Hoe doen ze dat toch? Dat is home automation: het op afstand bedienen van elektronische apparaten. Dat geeft een extra veilig gevoel omdat het pand hierdoor niet voor langere tijd onbewoond lijkt.
2. Mobiele app Vrijwel al onze alarmsystemen zijn voorzien van een mobiele app. Afhankelijk van het gekozen alarmsysteem is het mogelijk om een notificatie te ontvangen, bijvoorbeeld wanneer de kinderen thuis komen. Sommige installaties hebben een paniekfunctie om ook buitenshuis je locatie door te geven. Alle alarmsystemen bedien je eenvoudig en snel via de app op afstand.
3. 24/7 controle Wat een vrijheid geeft het om altijd een ‘bemande’ woning of kantoor achter te laten. Iemand op wie je kan rekenen, die altijd aan staat. Een camerasysteem. Een stuk voordeliger dan een bodyguard, altijd even scherp en heeft nooit pauze nodig.
4. 24/7 Meldkamer Het alarm gaat af, je zit net op een cruise waar het bereik van je mobiel minimaal is. Wat nu? Gelukkig is daar onze Meldkamer. Zonder de contactpersoon te spreken komen zij in actie. Gaat het alarm twee keer af binnen 4 minuten? Dan wordt de politie direct ingeschakeld.

Minimaliseer de kans op inbraak

Uitsluiten kunnen we nooit, maar wat we wel kunnen doen is het zo onaantrekkelijk als mogelijk maken om het pand ongewild te betreden. Dat doen we met de nieuwste alarmsystemen, bestaand uit: camera’s, mobiele app, gebruiksvriendelijke bediening en home automation.
Huisdieren, (jonge) kinderen of onverwachts bezoek van (schoon)moeder? Een alarmsysteem kan eenvoudig getriggerd worden als we geen rekening houden met de thuissituatie. Comfort en veiligheid gaan hand-in-hand, daarom bespreken we vooraf de wensen en komen we met een op maat gemaakt plan. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.
Samen kijken we naar de beste mogelijkheden om direct een plan op maat te maken! Adviesgesprek aanvragen

24/7 Meldkamer

Het alarm gaat af. Je ziet een melding via de app of je bent juist net van een welverdiende vakantie aan het genieten en je telefoon ligt op de hotelkamer. In beide gevallen is de onafhankelijke Meldkamer een uitkomst. De Meldkamer komt in actie - ook als de contactpersoon niet bereikbaar is - en schakelt indien nodig de politie in. Hoe en wanneer de Meldkamer handelt bespreken we tijdens het adviestraject.

Meer informatie
Een moment geduld aub..