1. 24/7 controle Wat een vrijheid geeft het om altijd een ‘bemande’ woning of kantoor achter te laten. Iemand op wie je kan rekenen, die altijd aan staat. Een camerasysteem. Een stuk voordeliger dan een bodyguard, altijd even scherp en heeft nooit pauze nodig.
2. Mobiele app Vrijwel al onze camerasystemen zijn voorzien van een mobiele app. Via de app log je eenvoudig in op elk moment van de dag en houd je een oogje in het zeil. De app installeer je eenvoudig op meerdere smartphones.
3. Sta sterker na inbraak Voorkomen is beter dan genezen, daarom zetten we alles op alles om een inbraak voor te zijn. Mocht het onverhoopt toch gebeuren, dan sta je tijdens de aangifte een stuk sterker met beeldmateriaal. Hoe meer herkenbaar de inbreker is, hoe groter de kans op gerechtigheid. Het berechten van een inbreker geeft het vertrouwen in de omgeving sneller terug.
4. Koppelen met andere systemen Al onze camerasystemen combineer je eenvoudig met een alarmsysteem, of intercomsysteem. Het werkt het eeenvoudigst om alle systemen van dezelfde aanbieder af te nemen. Zo weet je zeker dat de koppeling mogelijk is.

Camerasystemen schrikken af

Een hoekwoning, of kantoorpand met tuin zonder zicht? Allemaal aantrekkelijke eigenschappen voor een inbreker. Gelukkig kan dat effect ook omgekeerd worden. De buurt veiliger maken begint met je eigen woning of pand.
Unaniem op nummer één voor het minimaliseren van inbraken is het installeren van een camerasysteem (en alarm). Hoe meer zichtbaar de camera is, hoe meer het afschrikt. Onze specialist adviseert niet alleen in het geschikte systeem voor je, maar ook wat de meest tactische plaatsing is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.
Samen kijken we naar de beste mogelijkheden om direct een plan op maat te maken! Adviesgesprek aanvragen

24/7 Meldkamer

Het alarm gaat af. Je ziet een melding via de app of je bent juist net van een welverdiende vakantie aan het genieten en je telefoon ligt op de hotelkamer. In beide gevallen is de onafhankelijke Meldkamer een uitkomst. De Meldkamer komt in actie - ook als de contactpersoon niet bereikbaar is - en schakelt indien nodig de politie in. Hoe en wanneer de Meldkamer handelt bespreken we tijdens het adviestraject.

Meer informatie
Een moment geduld aub..