1. 24/7 gastenlijst Toegangscontrole kan je zien als een gastenlijst. Verwelkom wie uitgenodigd is, en wijs af wie niet welkom is. Veiligheid en gastvrijheid gaan hier hand-in-hand.
2. Tags & inzicht Personeel en gasten worden voorzien van een eigen tag. De tag geeft toegang tot bepaalde ruimtes, zo is het altijd inzichtelijk wat er in het pand afspeelt.
3. Aanwezigheidsregistratie Benieuwd of je afspraak al beneden wacht? Door de naamsgebonden tag zie je wie er op welk moment in het pand is, zo kan je perfect getimed met een kop koffie je klant verwelkomen. En dan gooien we het op intuïtie… ;)
4. Vertrouwen, veiligheid en respect Het verlenen van toegang is meer dan alleen het beperken van toegang voor ongeautoriseerde personen. Het is ook een manier om mensen te verwelkomen. Een uiting van vertrouwen en respect voor de personen die toegang hebben.

De vrijheid van toegangscontrole

Toegang controleren voelt misschien beperkt, maar de praktijk laat zien dat het juist de vrijheid biedt die we zo zoeken. Het veilige gevoel van in een kantoorpand zijn, het weten waar iedereen is, en hierop kunnen anticiperen. Een goed toegangscontrolesysteem is veel meer dan dat. Het wordt een onderdeel van de gastvrijheid (en identiteit) van het bedrijf.
Verwelkom nieuwe klanten met een kop koffie, precies op het juiste moment. Vertel je personeel dat ze veilig zijn, en gerust tot later in de avond op kantoor kunnen blijven, als dat nodig is. Verlaat zonder zorgen het werk, en stap de deur de volgende ochtend onbezorgd binnen.
Samen kijken we naar de beste mogelijkheden om direct een plan op maat te maken! Adviesgesprek aanvragen

24/7 Meldkamer

Het alarm gaat af. Je ziet een melding via de app of je bent juist net van een welverdiende vakantie aan het genieten en je telefoon ligt op de hotelkamer. In beide gevallen is de onafhankelijke Meldkamer een uitkomst. De Meldkamer komt in actie - ook als de contactpersoon niet bereikbaar is - en schakelt indien nodig de politie in. Hoe en wanneer de Meldkamer handelt bespreken we tijdens het adviestraject.

Meer informatie
Een moment geduld aub..