Alarmsysteem bedrijf: Veiligheid prioriteit

Veiligheid is van onschatbare waarde voor elk bedrijf, groot of klein. Het beschermen van je bedrijfspand en activa moet altijd een topprioriteit zijn. Een alarmsysteem bedrijf is een essentiële investering die de veiligheid van je bedrijf waarborgt. Ontdek hoe Het Beveiligings Icoon jou kan helpen met effectieve beveiligingsoplossingen.

Een Alarmsysteem bedrijf
Adviesgesprek aanvragen?
Versturen

Alarmsysteem bedrijfspand

In het hart van elke succesvolle onderneming staat de veiligheid van het bedrijfspand centraal. Investeren in een hoogwaardig alarmsysteem bedrijf is niet alleen een slimme zet voor de bescherming van je activa, maar ook voor het welzijn van je medewerkers in de winkel bijvoorbeeld. Een effectief alarmsysteem bedrijfspand biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. 

Van inbraakdetectie tot toegangscontrole en 24/7 monitoring, de juiste beveiligingsoplossingen zorgen voor een veiligere werkomgeving en een gerust gevoel. Ontdek vandaag nog hoe je met de nieuwste alarmsystemen de veiligheid van je bedrijfspand aanzienlijk kunt verhogen en de continuïteit van je bedrijfsvoering kunt verzekeren.

5 voordelen alarmsysteem bedrijfspand:

Het bezitten van een alarmsysteem bedrijf is een waardevolle investering in de beveiliging van je bedrijfspand. Een alarmsysteem is jouw eigen superheld in de wereld van zakelijke veiligheid, altijd klaar om in actie te komen en indringers op de vlucht te jagen. Hier hebben we 5 voordelen voor je samengevat:

 1. Automatisering van de bedrijfsomgeving: Net zoals home automation kan een alarmsysteem bedrijf elektronische apparaten op afstand bedienen. Dit zorgt ervoor dat het bedrijfspand altijd een bewoonde indruk geeft, zelfs als er niemand aanwezig is. Lampen die aan- en uitgaan en andere automatische functies dragen bij aan een verhoogd veiligheidsgevoel.
 2. Mobiele app integratie: Moderne bedrijfsalarmsystemen worden vaak geleverd met een mobiele app. Deze apps stellen je in staat om meldingen te ontvangen, zoals bijzondere activiteiten op de werkplek of wanneer personeel arriveert en vertrekt. Sommige systemen bieden zelfs een paniekfunctie voor noodgevallen buiten het pand. Het gemak van bediening op afstand verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en reactiesnelheid van het systeem.
 3. 24/7 monitoring en controle: Een constant actief beveiligingssysteem, inclusief camerasystemen, zorgt voor continue monitoring van het bedrijfspand. Dit is niet alleen kosteneffectiever dan fysieke bewaking, maar ook betrouwbaar en consistent, zonder pauzes of afleidingen.
 4. 24/7 meldkamer: In het geval van een alarm, vooral wanneer je zelf niet bereikbaar bent (zoals tijdens een vakantie of zakenreis), biedt de meldkamer van het alarmsysteem een extra laag veiligheid. Zij kunnen zonder direct contact actie ondernemen en indien nodig de politie inschakelen bij herhaalde of geverifieerde alarmen. Dit zorgt voor een geruststellende en constante beveiligingsdekking, zelfs als je zelf niet direct kunt reageren.

Alarmsysteem bedrijfspand kosten

De kosten van een alarmsysteem voor je bedrijfspand zijn een belangrijke overweging. Gelukkig zijn er flexibele mogelijkheden die passen bij diverse budgetten en wensen. Bij ons heb je de keuze om zonder maandelijkse kosten voor onderhouds- of meldkamercontracten te kiezen. Hoewel periodieke controles aanbevolen worden voor optimale functionaliteit en veiligheid, is het niet verplicht. Onze all-in-service overeenkomst biedt een zorgeloze optie, inclusief regulier onderhoud en batterijvervanging, zonder extra kosten bij storingen.

Voor de initiële kosten van het aanleggen van een beveiligingssysteem, hangt dit sterk af van je specifieke situatie en wensen. Een persoonlijk adviesgesprek helpt om een op maat gemaakt plan en bijbehorende offerte te ontwikkelen. Dit zorgt voor een transparant overzicht van de investering, afgestemd op jouw unieke behoeften. Telefonisch contact kan ook een eerste indicatie bieden, waarna je kunt beslissen over een vrijblijvend bezoek of een gedetailleerde offerte. Deze aanpak zorgt ervoor dat je een alarmsysteem krijgt dat perfect aansluit bij je bedrijfspand, zonder verborgen kosten of ongewenste verplichtingen.

De veelzijdige wereld van alarmsystemen

De wereld van alarmsysteem bedrijf biedt een opmerkelijke veelzijdigheid, met verschillende systemen die elk hun eigen unieke functies en voordelen bieden. Laten we nu eens een diepe duik nemen in deze schatkist van beveiligingsmogelijkheden:

 • Inbraakalarmsystemen: Detecteren van onbevoegde toegangspogingen en activeren onmiddellijk een alarm om de autoriteiten te waarschuwen.
 • Brandalarmsystemen: Het ontdekken van brand in een vroeg stadium en het starten van evacuatieprotocollen om levens te beschermen en schade aan eigendommen te beperken.
 • Toegangscontrolesystemen: Beheren en beperken de fysieke toegang tot een pand, waardoor gevoelige gebieden worden beschermd en de veiligheid van medewerkers en activa wordt gewaarborgd.
 • Videobewakingssystemen: Leggen gebeurtenissen in en rondom het pand vast, helpen bij het identificeren van verdachte activiteiten en fungeren als afschrikmiddel voor potentiële indringers.

Alarmsysteem bedrijf - Veiligheidsoplossingen op maat

Bij Het Beveiligings Icoon bieden we een uitgebreid assortiment van Alarmsysteem Bedrijf oplossingen om je bedrijf effectief te beschermen. Ons aanbod varieert van geavanceerde camerasystemen voor bedrijfspandbewaking tot geïntegreerde toegangscontrolesystemen voor verbeterde beveiliging. Ongeacht de combinatie van beveiligingsoplossingen die je nodig hebt, wij hebben een oplossing die past bij de unieke vereisten van jouw bedrijf.

Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het kiezen van het meest geschikte alarmsysteem afgestemd op de specifieke behoeften, locatie en budget van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op om het brede scala aan alarmsystemen die wij aanbieden te ontdekken. Zorg voor een alomvattende beveiliging van je bedrijf tegen inbraak, brand en andere noodgevallen met onze op maat gemaakte beveiligingsoplossingen. 

HBI Trustpilot Achteraf 100% tevreden
Goed gevoel van A tot Z
Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel bij HBI en dat is nooit meer weggegaan. De offerte was duidelijk opgesteld zodat ik precies wist waar ik voor betaalde. Verder verliep de installatie soepel en gaf de installateur mij duidelijke uitleg over hoe het apparaat precies werkt. Kortom: Zeer tevreden en zeker aan te raden.
Mark
10 jan. 2023
trustpilot-logo
Nieuwe installatie
Er werd een nieuwe installatie geplaatst. De monteur vertrok niet eerder dan dat alles werkte. Er was een klein probleempje met de app. Hij ging niet eerder weg dan dat opgelost was.
Robert
15 feb. 2023
trustpilot-logo
Nieuw systeem
Wij waren toe aan een nieuw systeem. Gelet op onze ervaring met HBI hebben we niet eens overwogen om ook met een ander bedrijf in contact te treden. Keurige mensen, die gewoon doen wat ze moeten doen. Duidelijke adviezen, met ruimte voor eigen wensen gekregen. Het nieuwe systeem is geheel conform afspraak aangelegd.
Arie
01 feb. 2023
trustpilot-logo
Nieuw alarmsysteem
Ons alarmsysteem was erg verouderd (20 jaar). Na goed overleg met HBI, en een duidelijke offerte, hebben wij besloten met HBI in zee gegaan.
De installatie was zeer professioneel. Het oude alarmsysteem netjes verwijderd.
Zeer tevreden, kan HBI aan eenieder aanbevelen.
Rene
09 mrt. 2023
trustpilot-logo
De beveiligingsinstallatie en…
De beveiligingsinstallatie en elektronisch slot zijn prima geïnstalleerd. Jullie zijn niet eerder weggegaan dan dat het volledig werkte. Bedankt daarvoor
Hans
08 mrt. 2023
trustpilot-logo
Professioneel bedrijf. Na problemen met ons vorig alarm systeem werd ons, door vrienden, dit bedrijf aangeraden. Alles werd door hen nauwkeurig in beeld gebracht en keurig geïnstalleerd. Ook op onze vragen werd direct en adequaat gereageerd. Alles functioneert naar volle tevredenheid!
Elisabeth
12 okt. 2022
trustpilot-logo
Toen Mark voor onderhoud kwam van onze installaties gaf hij aan dat de installaties verouderd raakte.
Hij heeft op ons verzoek toen een offerte voor ons gemaakt voor een nieuwe installatie.
Enkele dagen later kwamen zij hem installeren en adviseerde ons om sommige detectoren op logischer plaatsen te plaatsen. Alles bij elkaar snel en correct geleverd.
Martin
03 okt. 2022
trustpilot-logo
Alarminstallatie laten moderniseren, topvakman gehad die super netjes gewerkt heeft en ook meegedacht heeft om een mooie installatie te realiseren.
Paul
02 jan. 2023
trustpilot-logo
Na jaren gebruik te hebben gemaakt van een alarmsysteem, dat uiteindelijk toe was aan vervanging, zijn wij heel netjes ingelicht door het bedrijf.
Els Elsendoorn
31 jul. 2022
trustpilot-logo
HBI is een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Het contact met hen is leuk.

Via hen een nieuw systeem aangeschaft nadat het oude systeem niet meer deugde. De installatie is goed verlopen, fijne monteur. Achteraf werd er nog gebeld of alles goed gaat verder met het systeem.

Ik raad dit bedrijf zeker aan, mocht je een goede partij zoeken.
Mulder
22 sep. 2022
trustpilot-logo
Ik ben super tevreden met dit bedrijf. Mensen die hun vak verstaan en daarbij zeer vriendelijk , geduldig en behulpzaam. Thanks toppers.
Paula
08 dec. 2022
trustpilot-logo
Veelgestelde vragen

Geen saaie handleiding doorbladeren, maar snel en eenvoudig antwoord op de meest voorkomende vragen.
Zolang ze maar over beveiligingen gaan.

 • Ik wil mijn onderhoudscontract opzeggen. Hoe kan ik dit regelen?

  Jammer dat je ons gaat verlaten. Het beste kun je ons mailen op info@hetbeveiligingsicoon.nl om een schriftelijke opzegging door te geven.

 • Ik ondervind wat problemen aan mijn systeem. Waar kan ik terecht?

  Wat vervelend dat je een probleem ervaart. Gelukkig is de oplossing vaak snel geregeld. Telefonisch contact is tijdens kantooruren zo geregeld via 078-3033700 en als je een dringende storing hebt buiten kantoortijd, kun je bellen naar 078-30337001 Mailen kan natuurlijk ook via info@hetbeveiligingsicoon.nl .  Ook kun je ons bereiken via het contact formulier.

 • Ik ondervind wat problemen aan mijn applicatie. Wat moet ik doen?

  Voor vragen over het installeren of instellen van uw app verwijzen wij je door naar onze support pagina. Hier vindt je de meest voorkomende gebruikershandleidingen en instructiefilmpjes terug. Mocht je er toch niet uitkomen dan vernemen wij dat graag!

 • Ik ga binnenkort verhuizen! Wat nu?

  Tenzij het systeem geleased is, is deze volledig jouw eigendom. We gaan ervan uit dat je tevreden bent met het product en onze dienstverlening. Het is mogelijk om het systeem mee te verhuizen. Zeker wanneer deze nog niet zo oud is, kan dit natuurlijk interessant zijn. Je kan er voor kiezen het zelf voorzichtig af te koppelen maar het is ook mogelijk om ons daarvoor in te schakelen. Laat je de spullen liever achter dan kan de nieuwe pandeigenaar ons altijd contacteren om een en ander over te zetten. Mail of bel ons om te kijken hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

  Heeft u een lopend contract of meldkameraansluiting? Vergeet deze dan ook niet op te zeggen. Opzeggen bij HBI kan door een mail te sturen aan info@hetbeveiligingsicoon.nl

  Het opzeggen bij uw meldkamer kunt u doen door te mailen/bellen met de bij u bekende gegevens. 

Samen kijken we naar de beste mogelijkheden om direct een plan op maat te maken! Adviesgesprek aanvragen
Een moment geduld aub..