Waarom een alarmsysteem voor je winkel onmisbaar is

In de wereld van winkels en boetieks is het motto: "Laat de klanten binnen, maar de boeven buiten." Wanneer het gaat om de beveiliging van jouw winkel, is een alarmsysteem een essentiële investering om jouw eigendommen en inventaris te beschermen. Bij Het Beveiligings Icoon begrijpen we het belang van een betrouwbaar en effectief alarmsysteem voor je winkel. Met ons alarmsysteem kun je rustig slapen, wetende dat je winkel veilig is. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte alarmsysteem dat past bij de specifieke behoeften van je winkel.
Alarmsysteem winkel
Adviesgesprek aanvragen?
Versturen

Alarmsysteem winkel tegen inbraakdreiging

Inbraken in winkels komen helaas vaker voor dan we zouden willen. De verleiding van waardevolle voorraden en de mogelijke financiële beloning voor inbrekers maken winkels tot een potentieel doelwit. Bovendien kunnen de gevolgen van een inbraak verwoestend zijn, zowel financieel als emotioneel. Daarom is het inzetten van een effectief alarmsysteem een verstandige zet.

5 Voordelen van alarmsysteem winkel

 1. Afschrikking van inbrekers: Het simpele feit dat je winkel is uitgerust met een alarmsysteem kan al genoeg zijn om potentiële inbrekers af te schrikken. Ze weten dat de kans op betrapt worden aanzienlijk toeneemt.
 2. Onmiddellijke meldingen: Moderne alarmsystemen kunnen je direct op de hoogte stellen van een inbraakpoging, zelfs als je niet ter plaatse bent. Dit geeft je de mogelijkheid om onmiddellijk actie te ondernemen, zoals het waarschuwen van de autoriteiten.
 3. Bescherming van voorraad: Je hebt waarschijnlijk veel geïnvesteerd in je voorraad. Een alarmsysteem zorgt ervoor dat deze beschermd is, zelfs buiten openingstijden.
 4. Gemoedsrust: Misschien wel het belangrijkste voordeel is de gemoedsrust die een alarmsysteem biedt. Je kunt met een gerust hart je winkel verlaten, wetende dat deze beveiligd is.
 5. Verlaging van verzekeringskosten: Naast het afschrikken van inbrekers en het bieden van gemoedsrust, kunnen alarmsystemen voor winkels ook leiden tot lagere verzekeringskosten door extra beveiligingsmaatregelen.

Optimale beveiliging met alarmsystemen voor winkels

Als eigenaar van een winkel begrijp je ongetwijfeld de inzet en toewijding die gepaard gaan met het opbouwen van jouw bedrijf. Het laatste wat je wilt, is dat onbevoegde personen de vruchten van je arbeid verstoren. Daarom is een alarmsysteem voor je winkel van essentieel belang geworden om je bedrijf te beschermen tegen inbraak en diefstal.

Alarmsysteem winkel: samen sterker met Het Beveiligings Icoon

Bij Het Beveiligings Icoon begrijpen we de unieke beveiligings behoeften van winkels. We bieden op maat gemaakte alarmsystemen voor je winkel die zijn ontworpen om te voldoen aan jouw specifieke vereisten. Of je nu een boetiek, een supermarkt, of een elektronicawinkel runt, we hebben de juiste oplossing voor jou.

Vind dé alarmsysteem voor je winkel

Zoals je nu wel weet is in de wereld van winkelbeveiliging een alarmsysteem een onmisbare investering om jouw bezittingen en voorraad te beschermen. Bij Het Beveiligings Icoon begrijpen we de belangrijke rol van een betrouwbaar en effectief alarmsysteem voor je winkel. Het Beveiligings Icoon staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van het perfecte alarmsysteem dat aansluit bij de specifieke behoeften van jouw winkel.

Kom gerust langs in onze winkel (op afspraak) of bereik ons telefonisch via +31 (0)78-3033700. Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail: info@hetbeveiligingsicoon.nl. Laten we samenwerken om jouw winkel maximaal te beveiligen!
HBI Trustpilot Achteraf 100% tevreden
Goed gevoel van A tot Z
Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel bij HBI en dat is nooit meer weggegaan. De offerte was duidelijk opgesteld zodat ik precies wist waar ik voor betaalde. Verder verliep de installatie soepel en gaf de installateur mij duidelijke uitleg over hoe het apparaat precies werkt. Kortom: Zeer tevreden en zeker aan te raden.
Mark
10 jan. 2023
trustpilot-logo
Nieuwe installatie
Er werd een nieuwe installatie geplaatst. De monteur vertrok niet eerder dan dat alles werkte. Er was een klein probleempje met de app. Hij ging niet eerder weg dan dat opgelost was.
Robert
15 feb. 2023
trustpilot-logo
Nieuw systeem
Wij waren toe aan een nieuw systeem. Gelet op onze ervaring met HBI hebben we niet eens overwogen om ook met een ander bedrijf in contact te treden. Keurige mensen, die gewoon doen wat ze moeten doen. Duidelijke adviezen, met ruimte voor eigen wensen gekregen. Het nieuwe systeem is geheel conform afspraak aangelegd.
Arie
01 feb. 2023
trustpilot-logo
Nieuw alarmsysteem
Ons alarmsysteem was erg verouderd (20 jaar). Na goed overleg met HBI, en een duidelijke offerte, hebben wij besloten met HBI in zee gegaan.
De installatie was zeer professioneel. Het oude alarmsysteem netjes verwijderd.
Zeer tevreden, kan HBI aan eenieder aanbevelen.
Rene
09 mrt. 2023
trustpilot-logo
De beveiligingsinstallatie en…
De beveiligingsinstallatie en elektronisch slot zijn prima geïnstalleerd. Jullie zijn niet eerder weggegaan dan dat het volledig werkte. Bedankt daarvoor
Hans
08 mrt. 2023
trustpilot-logo
Professioneel bedrijf. Na problemen met ons vorig alarm systeem werd ons, door vrienden, dit bedrijf aangeraden. Alles werd door hen nauwkeurig in beeld gebracht en keurig geïnstalleerd. Ook op onze vragen werd direct en adequaat gereageerd. Alles functioneert naar volle tevredenheid!
Elisabeth
12 okt. 2022
trustpilot-logo
Toen Mark voor onderhoud kwam van onze installaties gaf hij aan dat de installaties verouderd raakte.
Hij heeft op ons verzoek toen een offerte voor ons gemaakt voor een nieuwe installatie.
Enkele dagen later kwamen zij hem installeren en adviseerde ons om sommige detectoren op logischer plaatsen te plaatsen. Alles bij elkaar snel en correct geleverd.
Martin
03 okt. 2022
trustpilot-logo
Alarminstallatie laten moderniseren, topvakman gehad die super netjes gewerkt heeft en ook meegedacht heeft om een mooie installatie te realiseren.
Paul
02 jan. 2023
trustpilot-logo
Na jaren gebruik te hebben gemaakt van een alarmsysteem, dat uiteindelijk toe was aan vervanging, zijn wij heel netjes ingelicht door het bedrijf.
Els Elsendoorn
31 jul. 2022
trustpilot-logo
HBI is een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Het contact met hen is leuk.

Via hen een nieuw systeem aangeschaft nadat het oude systeem niet meer deugde. De installatie is goed verlopen, fijne monteur. Achteraf werd er nog gebeld of alles goed gaat verder met het systeem.

Ik raad dit bedrijf zeker aan, mocht je een goede partij zoeken.
Mulder
22 sep. 2022
trustpilot-logo
Ik ben super tevreden met dit bedrijf. Mensen die hun vak verstaan en daarbij zeer vriendelijk , geduldig en behulpzaam. Thanks toppers.
Paula
08 dec. 2022
trustpilot-logo
Veelgestelde vragen

Geen saaie handleiding doorbladeren, maar snel en eenvoudig antwoord op de meest voorkomende vragen.
Zolang ze maar over beveiligingen gaan.

 • Ik wil mijn onderhoudscontract opzeggen. Hoe kan ik dit regelen?

  Jammer dat je ons gaat verlaten. Het beste kun je ons mailen op info@hetbeveiligingsicoon.nl om een schriftelijke opzegging door te geven.

 • Ik ondervind wat problemen aan mijn systeem. Waar kan ik terecht?

  Wat vervelend dat je een probleem ervaart. Gelukkig is de oplossing vaak snel geregeld. Telefonisch contact is tijdens kantooruren zo geregeld via 078-3033700 en als je een dringende storing hebt buiten kantoortijd, kun je bellen naar 078-30337001 Mailen kan natuurlijk ook via info@hetbeveiligingsicoon.nl .  Ook kun je ons bereiken via het contact formulier.

 • Ik ondervind wat problemen aan mijn applicatie. Wat moet ik doen?

  Voor vragen over het installeren of instellen van uw app verwijzen wij je door naar onze support pagina. Hier vindt je de meest voorkomende gebruikershandleidingen en instructiefilmpjes terug. Mocht je er toch niet uitkomen dan vernemen wij dat graag!

 • Ik ga binnenkort verhuizen! Wat nu?

  Tenzij het systeem geleased is, is deze volledig jouw eigendom. We gaan ervan uit dat je tevreden bent met het product en onze dienstverlening. Het is mogelijk om het systeem mee te verhuizen. Zeker wanneer deze nog niet zo oud is, kan dit natuurlijk interessant zijn. Je kan er voor kiezen het zelf voorzichtig af te koppelen maar het is ook mogelijk om ons daarvoor in te schakelen. Laat je de spullen liever achter dan kan de nieuwe pandeigenaar ons altijd contacteren om een en ander over te zetten. Mail of bel ons om te kijken hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

  Heeft u een lopend contract of meldkameraansluiting? Vergeet deze dan ook niet op te zeggen. Opzeggen bij HBI kan door een mail te sturen aan info@hetbeveiligingsicoon.nl

  Het opzeggen bij uw meldkamer kunt u doen door te mailen/bellen met de bij u bekende gegevens. 

Samen kijken we naar de beste mogelijkheden om direct een plan op maat te maken! Adviesgesprek aanvragen
Een moment geduld aub..