De kracht van een alarmsysteem voor thuis

De veiligheid van ons huis staat bovenaan onze prioriteitenlijst. In een tijdperk waarin we onze dierbaren en bezittingen willen beschermen, wordt de keuze voor het meest geschikte alarmsysteem voor thuis een belangrijke beslissing. Een alarmsysteem voor thuis is niet alleen een investering in eigendommen, maar ook in gemoedsrust. Met de juiste beveiligingsmaatregelen, waaronder een geavanceerd alarmsysteem voor thuis, kunnen we met een gerust hart ons huis verlaten, wetende dat het goed beveiligd is. Wie wil dat nou niet?
Alarmsysteem voor thuis
Adviesgesprek aanvragen?
Versturen

Professioneel alarmsysteem voor thuis

Een professioneel alarmsysteem voor thuis biedt een onvergelijkbaar niveau van beveiliging en gemoedsrust. In tegenstelling tot standaard doe-het-zelf systemen, worden professionele alarmsystemen geïnstalleerd en onderhouden door beveiligingsexperts. Deze slimme alarmsystemen zijn als de James Bond van de thuisbeveiliging, met geheime ingebouwde sensoren en camera's die indringers ontmaskeren en vastleggen alsof ze in een spionagefilm zitten!

Een van de belangrijkste kenmerken van professionele alarmsystemen is de verbinding met een meldkamer. Onze 24/7 monitoring dienst staat altijd paraat om onmiddellijk te reageren in geval van een noodsituatie, of het nu gaat om een inbraak, brand of medisch noodgeval.

Alarmsysteem: installatie en onderhoud

Het kiezen en installeren van het juiste alarmsysteem voor thuis is een belangrijke stap naar een betere huisbeveiliging, maar het is slechts het begin. Regelmatig onderhoud is net zo belangrijk.

 1. Effectieve plaatsing en configuratie: Professionele installateurs zorgen voor de juiste plaatsing en configuratie van je alarmsysteem, waardoor de effectiviteit wordt gemaximaliseerd.
 2. Voorkomen van fouten: Ze voorkomen fouten in het systeem en valse alarmen, waardoor storingen worden geminimaliseerd.
 3. Tijdige identificatie van problemen: Regelmatig onderhoud identificeert problemen vroegtijdig, zodat ze snel kunnen worden opgelost.
 4. Up-to-date houden van het systeem: Professioneel onderhoud zorgt ervoor dat jouw alarmsysteem up-to-date blijft en betrouwbaar werkt.
 5. Betrouwbare huisbeveiliging: Met professionele installatie en onderhoud is je alarmsysteem altijd klaar om jou en je huis te beschermen.

Professionele installatie en regelmatig onderhoud zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat jouw alarmsysteem altijd klaar is om jou en je huis te beschermen. Ze zorgen ervoor dat je huis altijd in topvorm is, klaar om elke ongewenste gast met open armen (en alarmen) te ontvangen!

Alarmsysteem met meldkamer

Een alarmsysteem met meldkamer is een uitstekende keuze voor diegenen die snelle respons en professionele hulp nodig hebben in geval van een noodsituatie. Wanneer het alarmsysteem wordt geactiveerd, stuurt het automatisch een signaal naar de meldkamer, waarop getrainde operators onmiddellijk actie kunnen ondernemen. Of het nu gaat om een inbraak, brand of medische noodsituatie, de meldkamer staat altijd paraat om te helpen.

Vind het perfecte alarmsysteem voor thuis

Het kiezen van het juiste alarmsysteem voor jouw huisbeveiliging is een serieuze zaak. Het beste alarmsysteem voor thuis is afhankelijk van je specifieke behoeften en budget. Of je nu kiest voor een professioneel alarmsysteem voor thuis of een alarmsysteem met meldkamer, investeren in beveiliging is investeren in veiligheid. Bij Het Beveiligings Icoon kun je de nieuwste beveiligingsopties ontdekken en de juiste keuze maken voor de bescherming van jouw huis en dierbaren.

Bezoek onze winkel (op afspraak) of neem telefonisch contact met ons op: +31 (0)78-3033700. U kunt ons ook mailen: info@hetbeveiligingsicoon.nl. Laten we samen aan de slag gaan om jouw huis optimaal te beveiligen!
HBI Trustpilot Achteraf 100% tevreden
Goed gevoel van A tot Z
Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel bij HBI en dat is nooit meer weggegaan. De offerte was duidelijk opgesteld zodat ik precies wist waar ik voor betaalde. Verder verliep de installatie soepel en gaf de installateur mij duidelijke uitleg over hoe het apparaat precies werkt. Kortom: Zeer tevreden en zeker aan te raden.
Mark
10 jan. 2023
trustpilot-logo
Nieuwe installatie
Er werd een nieuwe installatie geplaatst. De monteur vertrok niet eerder dan dat alles werkte. Er was een klein probleempje met de app. Hij ging niet eerder weg dan dat opgelost was.
Robert
15 feb. 2023
trustpilot-logo
Nieuw systeem
Wij waren toe aan een nieuw systeem. Gelet op onze ervaring met HBI hebben we niet eens overwogen om ook met een ander bedrijf in contact te treden. Keurige mensen, die gewoon doen wat ze moeten doen. Duidelijke adviezen, met ruimte voor eigen wensen gekregen. Het nieuwe systeem is geheel conform afspraak aangelegd.
Arie
01 feb. 2023
trustpilot-logo
Nieuw alarmsysteem
Ons alarmsysteem was erg verouderd (20 jaar). Na goed overleg met HBI, en een duidelijke offerte, hebben wij besloten met HBI in zee gegaan.
De installatie was zeer professioneel. Het oude alarmsysteem netjes verwijderd.
Zeer tevreden, kan HBI aan eenieder aanbevelen.
Rene
09 mrt. 2023
trustpilot-logo
De beveiligingsinstallatie en…
De beveiligingsinstallatie en elektronisch slot zijn prima geïnstalleerd. Jullie zijn niet eerder weggegaan dan dat het volledig werkte. Bedankt daarvoor
Hans
08 mrt. 2023
trustpilot-logo
Professioneel bedrijf. Na problemen met ons vorig alarm systeem werd ons, door vrienden, dit bedrijf aangeraden. Alles werd door hen nauwkeurig in beeld gebracht en keurig geïnstalleerd. Ook op onze vragen werd direct en adequaat gereageerd. Alles functioneert naar volle tevredenheid!
Elisabeth
12 okt. 2022
trustpilot-logo
Toen Mark voor onderhoud kwam van onze installaties gaf hij aan dat de installaties verouderd raakte.
Hij heeft op ons verzoek toen een offerte voor ons gemaakt voor een nieuwe installatie.
Enkele dagen later kwamen zij hem installeren en adviseerde ons om sommige detectoren op logischer plaatsen te plaatsen. Alles bij elkaar snel en correct geleverd.
Martin
03 okt. 2022
trustpilot-logo
Alarminstallatie laten moderniseren, topvakman gehad die super netjes gewerkt heeft en ook meegedacht heeft om een mooie installatie te realiseren.
Paul
02 jan. 2023
trustpilot-logo
Na jaren gebruik te hebben gemaakt van een alarmsysteem, dat uiteindelijk toe was aan vervanging, zijn wij heel netjes ingelicht door het bedrijf.
Els Elsendoorn
31 jul. 2022
trustpilot-logo
HBI is een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Het contact met hen is leuk.

Via hen een nieuw systeem aangeschaft nadat het oude systeem niet meer deugde. De installatie is goed verlopen, fijne monteur. Achteraf werd er nog gebeld of alles goed gaat verder met het systeem.

Ik raad dit bedrijf zeker aan, mocht je een goede partij zoeken.
Mulder
22 sep. 2022
trustpilot-logo
Ik ben super tevreden met dit bedrijf. Mensen die hun vak verstaan en daarbij zeer vriendelijk , geduldig en behulpzaam. Thanks toppers.
Paula
08 dec. 2022
trustpilot-logo
Veelgestelde vragen

Geen saaie handleiding doorbladeren, maar snel en eenvoudig antwoord op de meest voorkomende vragen.
Zolang ze maar over beveiligingen gaan.

 • Ik wil mijn onderhoudscontract opzeggen. Hoe kan ik dit regelen?

  Jammer dat je ons gaat verlaten. Het beste kun je ons mailen op info@hetbeveiligingsicoon.nl om een schriftelijke opzegging door te geven.

 • Ik ondervind wat problemen aan mijn systeem. Waar kan ik terecht?

  Wat vervelend dat je een probleem ervaart. Gelukkig is de oplossing vaak snel geregeld. Telefonisch contact is tijdens kantooruren zo geregeld via 078-3033700 en als je een dringende storing hebt buiten kantoortijd, kun je bellen naar 078-30337001 Mailen kan natuurlijk ook via info@hetbeveiligingsicoon.nl .  Ook kun je ons bereiken via het contact formulier.

 • Ik ondervind wat problemen aan mijn applicatie. Wat moet ik doen?

  Voor vragen over het installeren of instellen van uw app verwijzen wij je door naar onze support pagina. Hier vindt je de meest voorkomende gebruikershandleidingen en instructiefilmpjes terug. Mocht je er toch niet uitkomen dan vernemen wij dat graag!

 • Ik ga binnenkort verhuizen! Wat nu?

  Tenzij het systeem geleased is, is deze volledig jouw eigendom. We gaan ervan uit dat je tevreden bent met het product en onze dienstverlening. Het is mogelijk om het systeem mee te verhuizen. Zeker wanneer deze nog niet zo oud is, kan dit natuurlijk interessant zijn. Je kan er voor kiezen het zelf voorzichtig af te koppelen maar het is ook mogelijk om ons daarvoor in te schakelen. Laat je de spullen liever achter dan kan de nieuwe pandeigenaar ons altijd contacteren om een en ander over te zetten. Mail of bel ons om te kijken hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

  Heeft u een lopend contract of meldkameraansluiting? Vergeet deze dan ook niet op te zeggen. Opzeggen bij HBI kan door een mail te sturen aan info@hetbeveiligingsicoon.nl

  Het opzeggen bij uw meldkamer kunt u doen door te mailen/bellen met de bij u bekende gegevens. 

Samen kijken we naar de beste mogelijkheden om direct een plan op maat te maken! Adviesgesprek aanvragen
Een moment geduld aub..