Alarmsysteem met camera

In een wereld waar de veiligheid steeds onvoorspelbaarder wordt, sta je voor de uitdaging om wat je het meest waardeert – je huis, je familie, je bedrijf – effectief te beschermen. Het Beveiligings Icoon biedt de oplossing: ons geavanceerde alarmsysteem met camera. Dit systeem is niet alleen een schild tegen dreigingen, maar ook een gebruiksvriendelijke, technologische metgezel die jouw veiligheid waarborgt zonder je dagelijkse leven te verstoren.

alarmsysteem met camera
Adviesgesprek aanvragen?
Versturen

Altijd een oogje in het zeil

Met ons alarmsysteem met camera heb je de ultieme controle over de veiligheid van je woning of bedrijfspand. De camera's zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor je altijd haarscherpe beelden hebt, ongeacht de lichtomstandigheden. Of het nu dag of nacht is, met functies zoals bewegingsdetectie en real-time waarschuwingen, blijf je altijd op de hoogte van elke activiteit rondom je eigendom.

Voordelen van een alarmsysteem met camera

Een alarmsysteen met camera van het Beveiligings Icoon brengt een aantal voordelen met zich mee. Deze systemen zijn meer dan alleen een middel om inbrekers te detecteren; ze verrijken je leven met comfort, veiligheid en efficiëntie. Hieronder lees je 7 voordelen van een alarmsysteem met camera:  

 1. Afschrikking van inbrekers: Zichtbare camera's dienen als een krachtig afschrikmiddel, waardoor de kans op inbraken en ongewenste indringers aanzienlijk vermindert.
 2. Toezicht in real-time: Blijf continu op de hoogte van de situatie in en rondom je huis met live videofeed die je overal kunt bekijken via je smartphone of tablet.
 3. Registratie van gebeurtenissen: Bij incidenten kun je altijd terugvallen op de opgeslagen videobeelden, die van onschatbare waarde kunnen zijn voor het identificeren van personen en voor juridische doeleinden.
 4. Gebruikersgemak en toegankelijkheid: Beheer je beveiligingssysteem moeiteloos via een app op je mobiele apparaat, waardoor je volledige controle hebt met het gemak van een paar klikken.
 5. Home automation: Eenvoudig te koppelen met je home automation systeem voor een bewoonde uitstraling van je woning, zelfs als je er niet bent.
 6. Uitstekende beeldkwaliteit: De camera's bieden hoge resolutie beelden, zodat je geen enkel detail mist, ongeacht het tijdstip.
 7. Zekerheid en controle: Het meest significante voordeel is de zekerheid en het gevoel van controle dat je hebt over je eigen omgeving, wetende dat je eigendommen en je geliefden goed beschermd zijn.

Met een alarmsysteem met camera kies je niet enkel voor een beveiligingsproduct, maar voor een uitgebreide, gepersonaliseerde beveiligingsoplossing die jouw levenskwaliteit verhoogt door verhoogde veiligheid en gemak.

Alarmsysteem met camera en app

In het tijdperk van connectiviteit biedt het Beveiligings Icoon een alarmsysteem met camera en app, waarmee je altijd en overal verbonden blijft met je huis of kantoor. Met onze mobiele app ben je slechts één tik verwijderd van complete controle over je beveiligingssysteem. Ontvang notificaties bij belangrijke gebeurtenissen, zoals wanneer je kinderen veilig thuiskomen.

Bovendien bieden sommige van onze systemen een paniekfunctie, waarmee je zelfs buitenshuis in een noodsituatie snel je locatie kunt delen. De gebruiksvriendelijke app stelt je in staat om je alarmsystemen moeiteloos en op afstand te bedienen, waardoor je altijd de zekerheid hebt over je eigendommen.

Kies voor het professioneel installeren door het Beveiligings Icoon

Het kiezen voor een kwalitatieve alarmsysteem met camera is een stap in de richting van verhoogde veiligheid, maar de werkelijke effectiviteit hangt sterk af van de juiste installatie. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een professionele installatie door het Beveiligings Icoon. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat elk onderdeel van je beveiligingssysteem optimaal functioneert en perfect is afgestemd op de specifieke kenmerken van je woning of bedrijfspand.

Met onze expertise ben je verzekerd van een feilloze werking en maximale betrouwbaarheid van je systeem, zodat je met vertrouwen kunt rekenen op de bescherming die het biedt. Kies voor professionaliteit, kies voor het Beveiligings Icoon. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een alarmsysteem met camera.
HBI Trustpilot Achteraf 100% tevreden
Goed gevoel van A tot Z
Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel bij HBI en dat is nooit meer weggegaan. De offerte was duidelijk opgesteld zodat ik precies wist waar ik voor betaalde. Verder verliep de installatie soepel en gaf de installateur mij duidelijke uitleg over hoe het apparaat precies werkt. Kortom: Zeer tevreden en zeker aan te raden.
Mark
10 jan. 2023
trustpilot-logo
Nieuwe installatie
Er werd een nieuwe installatie geplaatst. De monteur vertrok niet eerder dan dat alles werkte. Er was een klein probleempje met de app. Hij ging niet eerder weg dan dat opgelost was.
Robert
15 feb. 2023
trustpilot-logo
Nieuw systeem
Wij waren toe aan een nieuw systeem. Gelet op onze ervaring met HBI hebben we niet eens overwogen om ook met een ander bedrijf in contact te treden. Keurige mensen, die gewoon doen wat ze moeten doen. Duidelijke adviezen, met ruimte voor eigen wensen gekregen. Het nieuwe systeem is geheel conform afspraak aangelegd.
Arie
01 feb. 2023
trustpilot-logo
Nieuw alarmsysteem
Ons alarmsysteem was erg verouderd (20 jaar). Na goed overleg met HBI, en een duidelijke offerte, hebben wij besloten met HBI in zee gegaan.
De installatie was zeer professioneel. Het oude alarmsysteem netjes verwijderd.
Zeer tevreden, kan HBI aan eenieder aanbevelen.
Rene
09 mrt. 2023
trustpilot-logo
De beveiligingsinstallatie en…
De beveiligingsinstallatie en elektronisch slot zijn prima geïnstalleerd. Jullie zijn niet eerder weggegaan dan dat het volledig werkte. Bedankt daarvoor
Hans
08 mrt. 2023
trustpilot-logo
Professioneel bedrijf. Na problemen met ons vorig alarm systeem werd ons, door vrienden, dit bedrijf aangeraden. Alles werd door hen nauwkeurig in beeld gebracht en keurig geïnstalleerd. Ook op onze vragen werd direct en adequaat gereageerd. Alles functioneert naar volle tevredenheid!
Elisabeth
12 okt. 2022
trustpilot-logo
Toen Mark voor onderhoud kwam van onze installaties gaf hij aan dat de installaties verouderd raakte.
Hij heeft op ons verzoek toen een offerte voor ons gemaakt voor een nieuwe installatie.
Enkele dagen later kwamen zij hem installeren en adviseerde ons om sommige detectoren op logischer plaatsen te plaatsen. Alles bij elkaar snel en correct geleverd.
Martin
03 okt. 2022
trustpilot-logo
Alarminstallatie laten moderniseren, topvakman gehad die super netjes gewerkt heeft en ook meegedacht heeft om een mooie installatie te realiseren.
Paul
02 jan. 2023
trustpilot-logo
Na jaren gebruik te hebben gemaakt van een alarmsysteem, dat uiteindelijk toe was aan vervanging, zijn wij heel netjes ingelicht door het bedrijf.
Els Elsendoorn
31 jul. 2022
trustpilot-logo
HBI is een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Het contact met hen is leuk.

Via hen een nieuw systeem aangeschaft nadat het oude systeem niet meer deugde. De installatie is goed verlopen, fijne monteur. Achteraf werd er nog gebeld of alles goed gaat verder met het systeem.

Ik raad dit bedrijf zeker aan, mocht je een goede partij zoeken.
Mulder
22 sep. 2022
trustpilot-logo
Ik ben super tevreden met dit bedrijf. Mensen die hun vak verstaan en daarbij zeer vriendelijk , geduldig en behulpzaam. Thanks toppers.
Paula
08 dec. 2022
trustpilot-logo
Veelgestelde vragen

Geen saaie handleiding doorbladeren, maar snel en eenvoudig antwoord op de meest voorkomende vragen.
Zolang ze maar over beveiligingen gaan.

 • Ik wil mijn onderhoudscontract opzeggen. Hoe kan ik dit regelen?

  Jammer dat je ons gaat verlaten. Het beste kun je ons mailen op info@hetbeveiligingsicoon.nl om een schriftelijke opzegging door te geven.

 • Ik ondervind wat problemen aan mijn systeem. Waar kan ik terecht?

  Wat vervelend dat je een probleem ervaart. Gelukkig is de oplossing vaak snel geregeld. Telefonisch contact is tijdens kantooruren zo geregeld via 078-3033700 en als je een dringende storing hebt buiten kantoortijd, kun je bellen naar 078-30337001 Mailen kan natuurlijk ook via info@hetbeveiligingsicoon.nl .  Ook kun je ons bereiken via het contact formulier.

 • Ik ondervind wat problemen aan mijn applicatie. Wat moet ik doen?

  Voor vragen over het installeren of instellen van uw app verwijzen wij je door naar onze support pagina. Hier vindt je de meest voorkomende gebruikershandleidingen en instructiefilmpjes terug. Mocht je er toch niet uitkomen dan vernemen wij dat graag!

 • Ik ga binnenkort verhuizen! Wat nu?

  Tenzij het systeem geleased is, is deze volledig jouw eigendom. We gaan ervan uit dat je tevreden bent met het product en onze dienstverlening. Het is mogelijk om het systeem mee te verhuizen. Zeker wanneer deze nog niet zo oud is, kan dit natuurlijk interessant zijn. Je kan er voor kiezen het zelf voorzichtig af te koppelen maar het is ook mogelijk om ons daarvoor in te schakelen. Laat je de spullen liever achter dan kan de nieuwe pandeigenaar ons altijd contacteren om een en ander over te zetten. Mail of bel ons om te kijken hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

  Heeft u een lopend contract of meldkameraansluiting? Vergeet deze dan ook niet op te zeggen. Opzeggen bij HBI kan door een mail te sturen aan info@hetbeveiligingsicoon.nl

  Het opzeggen bij uw meldkamer kunt u doen door te mailen/bellen met de bij u bekende gegevens. 

Samen kijken we naar de beste mogelijkheden om direct een plan op maat te maken! Adviesgesprek aanvragen
Een moment geduld aub..