Review schrijven

Wij realiseren ons dat klanten behouden minstens zo belangrijk is als nieuwe klanten werven. We doen er dan ook alles aan om met onze klant een goede relatie op te bouwen. Een goed woordje van een relatie vinden wij belangrijker dan betaalde reclame en daarom stellen wij het heel erg op prijs als u de tijd wilt nemen om uw mening over ons te geven. 

Wat klanten zeggen:

Al sinds jaar en dag werken wij met volle tevredenheid met Het Beveiligingsicoon. Vriendelijke monteurs welke tevens gemakkelijk te bereiken zijn. Snelle acties en meedenken in mogelijkheden en oplossingen is men niet vreemd.

Simone, Sani-Dump

Sinds de nieuwbouw van ons pand op de Dordtse Kil 3, in 2016, werken wij samen met Het Beveiligingsicoon. Wat ons opvalt is de open en vriendelijke wijze waarop de medewerkers communiceren en zaken oppakken.

PK Oem Parts

Wij zijn sinds 1 augustus 2018 gevestigd op de Kil 3 in een nieuw bedrijfspand waar de beveiliging door HBI verzorgd is.

Wij zijn zeer tevreden over hoe alles gemonteerd/ aangesloten is en zijn zeer te spreken over de kennis van HBI en de korte lijnen

Cevetech bv

Goed advies. Er werd bij de installatie netjes gewerkt. Alles is uitgebreid getest.

Oude installatie is kosteloos verwijderd. Ik ben zeer tevreden over het prettige contact met HBI.

Ik kan deze firma van harte aanbevelen.

Nico , Spijkenisse

Schrijf hier uw review

Wist u dat…

Raamstickers een bewezen afschrikkend effect hebben?