Neem contact op

Op deze pagina vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen.
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Dat kunnen wij zeker! Wij richten ons niet op een bepaalde markt, maar kunnen juist iedereen van dienst zijn. Van villa tot caravan, van garagebox tot opslagloods. Wij kunnen alles voor u beveiligen.

Dat klopt inderdaad. Het feit dat er keuze genoeg is, laat zien dat er veel criminaliteit is. Hier willen een hoop bedrijven van profiteren door even een snelle slag te slaan. Helaas resulteert dit in veel puur commerciële bedrijven die geen oog hebben voor wat u echt nodig heeft. Net als andere bedrijven zijn wij er ook om winst te maken, maar wel op de juiste manier.

Beveiligen is onze passie en toevallig verdienen we daar geld mee.

Wat ons betreft absoluut niet! Wij kijken altijd eerst naar wat uw specifieke wensen zijn en daarna geven wij u een passend advies. Mocht er sprake zijn van een verzekeringseis dan wordt het een ander verhaal, want dan is het niet aan de installateur om dat te bepalen.

Onze mogelijkheden zijn als losse modules, u kiest uit wat u nodig heeft. Onze adviseurs zullen alle voor- en nadelen met u bespreken.

Huisdieren hebben inderdaad invloed op een alarmsysteem. Het is belangrijk om hier goed rekening mee te houden. Wij laten de huisdieren rekening houden met het alarm, of andersom. Alarmsystemen zijn prima te combineren met huisdieren door bijvoorbeeld huisdiervriendelijke melders te plaatsen.

Welke meldkamer voor de ene klant goed bevalt kan voor de andere weer tegenvallen. Daarom werken wij niet met een vaste meldkamer. Wij hebben zeker een voorkeur die wij altijd zullen aanraden, maar als u liever voor een oude vertrouwde kiest, is dat geen enkel probleem. Welke meldkamer het wordt, heeft u dus in eigen hand.

Of stel uw vraag via de website

Wist u dat…

Het Beveiligingsicoon alleen werkt met apparatuur van uitstekende kwaliteit? Dat doen wij zodat u verzekerd bent van de rust die een beveiligingsinstallatie moet brengen.